måndag 31 oktober 2011

Snabbspolning

av vad som tilldragit sig medan jag inte orkat blogga;

1) hårvård av mig. Numera något mer avskalad

2) ömkande av ond make. Nu syftar jag inte på hans läggning, ånej, maken är precis så fryntlig som önskvärt är, men Ryggen, alltså. Ryggen!!!

3) stick&virk. Dock ej i samma utsträckning som jag kanske önskat

4) nedpillande av tulpanlökar. Kom inte ihåg hur de holländska lökarna såg ut (de beställdes ju i april, och visserligen hade en rekorderlig vän googlat fram bilder, men jag var trött och det var dimmigt och det var lite mörkt och jag var trött...ja ni förstår); det ska bli spännande att se den rabatten framåt våren!

5) företagets årliga golftävling. Jag var högst motsträvig till att åka, jag ville bara kura under en filt med stickningen och hunden. Maken skulle ju inte följa med (Ryggen!!) så då fick man ju inte det sällskapet. - Du kommer att tycka det är kul när du väl är där! sa maken högeligen snusförnuftigt. Då gav jag honom onda ögat. Sen kom jag bara en poäng efter segraren, då blev jag något blidare till sinnet.

Tja det var väl det, lite i snabbrepris så där.

Och nu har dottern anlänt har det ryktats. Det är bra, för dimman ligger tät över Skåne och förmodligen då över Kastrup också kan man ana. Dottern har en stor fäbless för att färdas i de hopplösaste förhållanden; är det inte blixthalka så är det askmoln. Eller dimma. Men nu är hon anländ, så  nu ska det faktiskt ätas lite av de där bullarna som jag bakat. Gudskelov är det några kvar! (Man måste ju provsmaka. Grundligt).

2 kommentarer :

  1. Vad härligt att få hem en styck Haggisdoftade Dotter! Hälsa!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.