söndag 26 maj 2013

I fjärran länder

Nu har vi varit ute och ränt runt i vida världen igen, maken, syrran och jag. Vi rände väldigt långt, nämligen över Öresundsbron till vårt västra grannland, ja det som spöade oss i ESC förra helgen. Men inte är vi såna som grämer oss för det! Vi kom hem för någon timme sedan, trötta, nöjda och mycket  belåtna.

- aha! sa sonen när han nyss ringde för att säga grattis-på-mors-dag-kära-mor, - det förklarar varför ni inte var hemma i förmiddags när jag ringde.

Ett begåvat barn, det där. Mina gener, ja jag säger bara det.

Nu tänkte jag ju egentligen berätta om när maken drog iväg oss på en rejäl shoppingrunda. Om hur det är när små feta karlar ska spela eldiga älskare, och sjunger brallorna av publiken. Om smörrebröd och tapas och bubbel och kakor. Om slott och kristallkronor och måsskit och det ena med det andra.

Men det får bli en annan dag. Nu ska jag strax äta köttbullar (ja här slår vi på stort på mors dag!) och så ska jag pussa på Huliganen som hämtats hem från hundpanget. Hes, glad och nöjd och så himla glad över att se matte att han slog råbandsknop på sig själv.

Det blir en bra söndagskväll det här.

Men en liten bild får det bli - medan man väntar andlöst på att höra hur det kom sig att maken kastade sig in, för första gången i sitt liv, på Magasin du Nord för att shoppa loss rejält!


2 kommentarer :

  1. Sounds like a lovely day - and you two make such a cool and chic couple!

    SvaraRadera
    Svar
    1. I don't really know about the cool and chic part - but we most definitely did have a lovely weekend!

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.