lördag 18 maj 2013

Kameran ligger på laddning

...annars kunde man ju försökt fånga denna fantastiska sommardag på bild. Å andra sidan, det kanske inte går? Man kan ju få med små bitar, syrenblommor, äppleblom, Huligan, make, kirskål, åkervinda, ormbunkar, småsnuttar av allt det där underbart somriga. Men man får ju inte med känslan av solsvettig hud, av dofterna från de där syrenblommorna och äppleblommen. Av rabarberpajen som just kommit ut ur ugnen. Vissa saker går bara inte att fånga på bild, så är det.

Nu blir det dock inte ett alldeles bildlöst inlägg det här, nix, jag har fått en bild via mejl från syrran. Vi var nämligen och spelade golf idag, syrran, maken och jag. Syrran har inte spelat så mycket av olika anledningar de senaste åren, men idag var det dags. Klockan nio skulle vi slå ut på Kungsmarken och kvart i nio ångade maken och jag in i shopen för att anmäla vår ankomst. Lagom tid att värma upp och träna, man hinner slå två puttar och göra en provsving. Damen i shopen sa att syrran redan kommit och hade gått för att träna lite mer seriöst på driving rangen.



- Vi spelar på inspiration! kvittrade jag glatt då.

Vi hade en rysligt trevlig runda. Soligt, varmt, fantastiskt vackra vyer! I allsköns gemyt vandrade vi längs fairway, och tänkte att det där livet man lever, det är allt en bra trevlig inrättning! Inte brydde man sig om att man slog i vattnet på 9:e, sånt tar man liksom med en klackspark.

Fast jag kan ju säga att det var nog syrrans inställning som var den rätta. Träning slog inspiration - märkligt nog!

Mycket bra dag, det här!

4 kommentarer :

  1. fast jag tror nog att det var det trevliga sällskapet som inspirerade! Tack för en härlig morgon, dagen har varit toppen. dock glömde jag mobilen hos väninnan i Malmö (ifall du undrar !) kram syrran

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack själv! det var himla trevligt!

      Radera
  2. I don't really understand golf making for a good day (I have heard it said that golf spoils a nice walk), but I love the photo. The nicest thing about K (and there are lots of nice things about him) is the way he looks at you so proudly...ah, cute.

    SvaraRadera
    Svar
    1. I must confess that I also like it when he looks at me proudly ;-)

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.