lördag 5 mars 2011

PT

Huliganen och jag har nyss varit ute och ränt runt St. Hans backar. Upp och ner, hit och dit. Tittat på utsikten, jagat varandra lite grann. En timme var vi ute.

För en liten, liten stund sen kom vi hem och sa hej till maken som trodde att han låg i sängen och läste tidningen. Det gjorde han inte, kan vi meddela. I alla fall inte om han inte kan se genom ögonlocken.

Själv kände jag att de ska bli skönt att sitta ner med en kopp te. Lägga upp fötterna. Huliganen däremot, han fick ett av sina stollingaryck. 17 varv runt matsalsbordet i 190 knyck. rusa in i arbetsrummet och göra en stoppsladd på mattan, sedan ner i vardagsrummet och varva soffbordet, för att därefter börja om runt matsalsbordet igen.

Jag borde kanske anlita honom som min träningscoach? Nog är det så att såna som är lite inne av sig har sin egna Personal Trainer?

4 kommentarer :

  1. "trodde att han läste tidningen" *asg* Det måste vara samma sak som när jag tror att jag läser en bok i sängen på kvällarna. :)

    SvaraRadera
  2. Men det lille huliganen hade alldelses säkert gjort sig bra som personal trainer ;-).

    SvaraRadera
  3. Men är det så? Att en vuxen man säger jajamensingen! Hur kan det ens vara tillåtet – och framför allt: hur kan normala, friska och vanligtvis vettiga människor komma på idén att lyssna på det. Gack genast till anfall!

    SvaraRadera
  4. Lotta; eller jag - det är en schimär, det där att man ska kunna läsa i sängen utan att somna. Jag undrar om det inte är en sån där vandringssägen, det där med sängläsning?

    Angela; hård och brutal hade han säkert varit!

    Bitte; jag vet, är det inte gräsligt? Man tror inte sina öron. Man borde bojkotta såväl skidskytte som Ulfbåge som Sveriges Television.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.