fredag 24 juni 2011

Glad midsommar?

- Nu ska ta en fin midsommarbild och lägga ut på bloggen! sa jag hurtfriskt till Huliganen.

Jag ilade ut i trädgården och rafsade åt mig lite prästkragar, snörpte ihop något som med hjälp av mycket positiv fantasi och väldigt god vilja kan tas som en liten blomsterkrans. Sen tvingade jag upp Huliganen på den gamla trädgårdsbänken och applicerade "kransen" på hans öra, plockade upp kameran, la ner kameran igen, fångade in Huliganen, tryckte fast kransen igen, sa uppmuntrande "så fin du är!", plockade upp kameran höll fast hunden med andra handen, petade dit blomeländet, sa barskt "sitt still för bövelen", gick igenom hela proceduren två gånger till med vissa inslag av hot...

Och så här blev resultatet:


Glad Midsommar önskar Huliganen och hans tåliga matte!




 Kul med midsommar. Verkligen. I nästa ögonblick visade Huliganen vad han tycker om att styras ut med blommor och blader, man kan väl säga att han gjorde processen kort med mattes skapelse.



 Nu väntar så småningom traditionellt midsommarfirande med små grodor, barn, skära skära havre osv... och jag bävar lite lätt för vad Huliganens åsikter kommer att vara om allt detta. 

8 kommentarer :

  1. Han vet vad han vill och inte vill den där herrn! Men han är då fasligt stilig! Så manligt att visa upp sig i blomprakt för att sedan visa styrka i form av demolering av detsamma! Glad Midsommar Huliganen önskar VI <3 Ja du får också ha det så trevligt förstås Irene ;-)

    SvaraRadera
  2. Han är ett riktigt proff den hunden. Att bara kunna få till den hållningen och blicken "jag hukar mig under blomkransen, härtill nödd och tvungen och när skall det här eländet vara över". Ja det är värdigt en stor skådespelare. Kram från Syrran

    SvaraRadera
  3. "proffs" skall det ju vara!!!!

    SvaraRadera
  4. Det är helt klart syndast om honom i hela ... Skåne. Möjligen i hela norra Europa? Hoppas han finner underhållningsvärdet större i resten av dagens spektakel. :)

    SvaraRadera
  5. En Glad Midsommar önskar jag Dig och Grattis!!!
    Om Du tittar in på min blogg så kommer du att se att du är en VINNARE!!!
    Frågan är nu vad jag ska skicka dig?
    Du skrev ju en gång att du inte är betrodd med symaskin!!!
    Skicka ditt namn & adress till maria.grahm@tele2.se

    Kram Maja

    SvaraRadera
  6. Anki; Huliganen låter hälsa att du verkar vara en hyvens kvinna, en så som till fullo förstår att uppskatta han stilighet och manlighet. Han önskar dig det sammma - lite så här i efterskott.

    Annika; hans rollprestationer går onkligen inte av för hackor - värdig en dramatenskådespelare skulle jag vilja säga.

    Lotta; picknick med mat i Huliganhöjd gjorde hans midsommarafton till en mycket trevlig upplevelse, så jag tror han lagt det där med kransen bakom sig.

    Maja; nejmen, så kul! Vilken överraskning! Jag är mycket riktigt inte betrodd med en symaskin... men jag har en syster som är det. Annars nöjer jag mig så gärna med äran!

    SvaraRadera
  7. Din tycker också att det är mat alltså?

    Hoppas ni hade en fin midsommar!

    SvaraRadera
  8. Helena, kanske inte direkt mat, utan mer hatobjekt, tror jag. I alla fall skulle den döden dö. Och det gjorde den också. Snabbt och förhoppningsvis smärtfritt!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.