fredag 30 oktober 2009

Blir det så mycket bättre än så här?



Idag är det fredag. Dag före Alla Helgons Dag. Jag jobbade halvdag, och maken som lever ett lättjefullt liv var helt ledig. Nåja, jag hade ett hårt schema åt honom medan jag förtjänade vårt dagliga bröd; han skulle handla detsamma (vårt dagliga bröd alltså) och tömma diskmaskinen. Maken bleknade när jag meddelade vad som skulle göras, men sa tappert att han skulle göra sitt bästa.

Jag är också lycklig att kunna meddela att han löste sina uppgifter med glans! Förvisso ringde han när jag hade som mest bråttom och höll på Med En Mycket Viktig Arbetsuppgift och Var En Mycket Upptagen och Viktig Person och dillade något om vilken sorts svamp vi skulle ha till maten, men även detta löste sig till full belåtenhet.

Sen lyckades jag också locka med honom ut i naturen, hör och häpna! En strålande höstdag, det finns inget vackrare. Man blir så lycklig inombords och hunden blir minsann lycklig inte bara inombords utan även utombords så han for runt som en speedad huligan och utstrålade livsglädje så det var en fröjd åt det.
Vi var vid Måryd, en inte alltför lång men väldigt vacker runda. Man vill ju inte totalt trötta ut sin medgörlige man, då kanske han inte följer med fler gånger?

Visst ser det ljuvligt ut?

Och nu är det snart dags att gå ut och fixa lite mat (kyckling med grönpeppar och paprika), äta länge, länge, prata mycket, klia på hunden och njuta av livet.

5 kommentarer :

  1. åh, vilka härliga höstbilder.

    SvaraRadera
  2. Och jag kunde kommentera :-)

    SvaraRadera
  3. Det ser ut som en perfekt hösteftermiddag. Lite vin på det och sen somna i soffan, antar jag? ;)

    SvaraRadera
  4. Hur kunde du gissa det?! ;-)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.