torsdag 22 oktober 2009

Har jag fel namn på bloggen?

Maken läste förra inlägget, funderade en stund och sa att han tyckte att jag saknade en kategori, nämligen "maken". Med tanke på att jag skriver tämligen frekvent om honom så tyckte han att det var lite orättvist att det finns kategorier för trädgård, skalbaggar, golf och hund men ingen som rör honom.

När han funderat ett tag till så tyckte han att hela namnet var missvisande. Han tycker bloggen ska heta "Make, västgötaspets och trädgård". Eller kanske "Make och västgötaspets". Eller (fast det sa han inte, han ville väl liksom inte förhäva sig, bara "Maken".

Tja, det kan ju ligga någonting i det, det ska jag villigt erkänna. Men lockar det till läsning? Hur många ser en blogg som heter "Maken" och känner ett ögonblickligt inre tvång att läsa? Är det säljande? Är det fängslande?

4 kommentarer :

  1. Nej, det är inte säljande alls. Möjligen "Västgötaspets, trädgård och sämre hälft"? Eller "Huligan, fantasihave och skalbaggsnörd"?

    SvaraRadera
  2. "Huliganen och Nörden" kanske?

    SvaraRadera
  3. Huliganen & Nörden är ju klockrent. Det kommer nog att bli en film av din blogg så småningom. Jag tänker nämligen direkt på Flamman & Citronen. Det vore ju inte fy skam om Mads Mikkelsen spelade Maken?

    SvaraRadera
  4. Nej, det hade man kunnat stå ut med. Tror du man kan klämma in Jude Law på ett hörn också?

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.