Vi började i och för sig rätt så bra redan igår kväll med att dricka rosa bubbel. Och inte vilket jämmertrist rosa bubbel som helst, nej egenhändigt (eller ska det vara makehändigt?) sabrerat bubbel.
Instruktion:
1. Man tar en make, en stor kniv och en flaska bubbel. Man förmanar maken att vara FÖRSIKTIG!!
2. Maken slår med kniven mot flaskmynningen medan man själv hukar förskrämt och undrar om han vet vad han gör??
3. Poff! flyger korken och bubblet gör vad det ska; bubblar
4. Maken viftar lite nonchalant med kniven och undrar om någon vill ha?
5. Klart man vill! Själva drickande finns dock inte på bild, man måste prioritera. Antingen bubblar man eller också fotograferar man
Giljotinerad kork
Somliga fick inte bubbla, utan nöja sig med att käka servett. Livet är bra orättvist! |
Semesterkänslan förhöjes ytterligare flera steg genom att ha en Ellen i knäet |
Och här sitter väl vi och viftar på tårna! |
Sablar maken vilken knivföring! Snyggt!!!
SvaraRaderaJa... Snyggt!!! sa bull.
SvaraRaderaFör övrigt var det rätt söta tår som det viftades med. :)
Men sk aman hacka av flaskhalsen? Tänk om det kommr glas i bubblet???
SvaraRaderaBubblet... hm... nu blir det så där med tre konsonanter i rad igen!
Du är förresten jättefin i håret!
SvaraRaderaAnnika; eller hur?!
SvaraRaderaJea: ja, och då har du ändå inte sett mina...
Lotti: inte hacka - SABRERA! Nix, inget glas - det blir ett rent snitt. Fast det är nog ändå bäst att öppna konventionellt, kan jag ju fegt tycka. Och du - tack! (Maken trodde det var hans hår du menade - ha!)
Mina komplimanger till sabelföraren! Och den sabeltandade huliganen verkade gilla sabrering bättre än gängse korksmällande?
SvaraRaderaEllenbebisen hälsar och tackar för senast!
Anna-Karin, ja jag tror också han tyckte att sabrering var mindre skrämmande än vanliga poff!-öppnanden. Det är bäst vi tränar flitigt, så jag kan få ett väl underbyggt empiriskt underlag...
SvaraRadera