torsdag 8 juli 2010

Och nu har man fått blommor!

Jag klagar ju bittert i min blogg över den skrala blomsterutdelningen i Huliganhemmet. Ja, jo, egenavlade rosor i all ära, men ibland vill man ju bli uppvaktad med en blomsterbukett. Och titta här! Nu har jag det!


Jaha, tänker man kanske då, är det maken som äntligen fått tummarna loss? Undrens tid är ännu icke förbi, tänker man vidare då. Men nähä, det var visst inte det...



Nix, det var Lotti, Hovis och Emil som minsann gav mig blommor. Bäst av allt var ju att det var Lotti i egen hög person som lämnade över dem. Med fint kort och flera utropptecken!!! Jo minsann, vi har fått besök, och väldigt, väldigt roligt var det. Tänk att man kan träffa en person som man inte överhuvudtaget har haft en aning om att den fanns, och sen bara som en bloggkaraktär (som ju faktiskt kunde varit helt fiktiv och i verkligheten visat sig vara seriemördare) och upptäcka att man har hur mycket som helst att prata om, ja att man faktiskt pratade oupphörligt i över ett dygn, med ett avbrott för sömn då.

Lotti hade med sig fler presenter;


Huliganen hade lite bråttom när han öppnade sitt. (I ärlighetens namn slet han åt sig det innan han ens sagt hej och rev raskt upp det på gräsmattan).

I paketet fanns det smaskiga ben med jordnötssmak och pizzasmak... pizzasmaken var bäst tyckte Huliganen.

När man ätit pizzaben kan det ju bli lite restprodukter, så därför hade Lotti helt omtänksamt ytterligare en present med sig, nämligen


Rosa bajspåsar! Jamen, fatta, hur coolt är inte det? Är man macho vätte så är det ju bara superduperfränt att ha rosa bajspåse. Alla kvarterets hundar kommer att bli gröna av avund!

Lotti fick minsann slita hårt som gäst; hon sattes raskt i arbete med att skrubba potatis, hacka örter, tärna sidfläsk och dricka vin. Ja det är ett slit och släp att komma hit. Maken fick visa upp sin vinkällare också och blev som ett barn på julafton när han fick peka och visa och välja flaskor och ha sig. Det var bra, tyckte vi, för sen drack vi upp innehållet i de där flaskorna.

Sen så tvingade jag Lotti att dricka te och äta rabarbermuffins i växthuset också. Det är nämligen ingen sinekur att vara gäst hos oss, man får kämpa!

Lotti kämpade på bra, och idag fick hon rasta mig och Huliganen på Lundaslätten, där himlen är som en stor, ljusblå kupol - och varmt var det.

Vissa fick liksom tungor som hängde som slipsar - det var inte Lotti, kan jag intyga.


Fast man undrar vad hon fått syn på?


Kan det vara en livsnjutande huligan, kanhända?

Och nu har Lotti åkt hem, hem till sin Hovis och sin Emil och hästarna och katterna, och ja, det känns tomt och konstigt faktiskt.

Som tur är kommer hon säkert tillbaka, det tycker vi alla är bra. Och att hon visade sig inte vara seriemördare tycker vi också är himlans bra!

7 kommentarer :

  1. Tror inte ett ord! Ni hade nog inte alls trevligt utan mig och Briarden och Valpen (snälla, svara inte på det och i alla fall inte så utförligt!). Hur skulle ni kunna ha det; allt ätande och drickande var förstås ren tröst. Ack ja, jag får väl gå och trösta mig jag också, hur det nu ska gå till?

    SvaraRadera
  2. Shit vad snabb du är! Och vad trevligt det är att läsa inlägg om sig själv :)

    Synd bara att vi hade så tråkigt (om nu sanningen ska fram)...Trist att vi liksom inte hade något att prata om och att, ja rentav, hela besöket kändes som en enda lång pinsam tystnad. Tja. Himla tråkigt att alltihop (särkilt maten, vinet, maken, dottern och det fula gästrummet med den obkväma sängen) var en enda lång besvikelse.

    Känns det bättre nu Bitte lilla? Och nu är det din tur att inte berätta om chmpagnesippande vid poolen i den Provencalska natten. Ok?

    SvaraRadera
  3. Ja du Bitte, du ser ju vad Lotti skriver - det var en enda lång, pinsamt tyst, ökenvandring. Vi tillbringade största delen av tiden med att blänga surt på varandra, och sen bjöds hon enbart på havregrynsgröt och blodkorv.

    Huliganen bet henne i smalbenet och vi drog alla en lättnadens suck när hon körde hem.

    ... eller också var det kanske precis tvärtom?

    Äh, kom nu hem från Frankrike så vi kan träffas allihop!

    SvaraRadera
  4. Jea och Larsson tycker också att det är tur att den söta Lotti inte är en seriemördare.
    Hade hon varit det hade vi inte kunnat sitta här och läsa om ert samkväm och inte vara ett dugg avundsjuka, nääärå, det är vi inte det! (ljög hon så näsan blev lång...)

    SvaraRadera
  5. Söt? Jag? Nämeeeen, så du säger. *klipper förtjust med ögonfransarna*

    SvaraRadera
  6. Jea, ja hon är söt, den där icke-seriemörderskan. Och att hon inte är det bevisas ju av att vi alla här i huliganfamiljen lever i högönskelig välmåga. Alltså finns vi kvar här för ett besök!

    Lotti, klipp på du, för det är sant!

    SvaraRadera
  7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.