tisdag 25 augusti 2009

Om livet

Vore världen en bättre plats, vore livet så mycket enklare och underbarare om inte kvalitetssäkring fanns?

Ja,jag tror det.

Blir livet bättre med nybakta kanelbullar och te?


Ja, jag tror det.

8 kommentarer :

  1. Tycker mig utläsa en viss bitterhet gentemot kvalitetssäkringen! Rätta mig om jag har fel :-)
    Tror du behöver en KRAM - så här kommer den.

    SvaraRadera
  2. Tack, tack! Inte så mycket bitter som mer "vad ska det vara bra för?", typ.

    SvaraRadera
  3. Minsann tror jag att Hampus också lyckats komma med på bilden! Så absolut blir livet bättre med nybakta kanelbullar, te och Hampus :-) !
    Snälla spara några tills den 2:a (eller baka nya!)

    SvaraRadera
  4. Ha ha, vad observant att upptäcka Hampus vita tass försiktigt sträcka sig fram under bordet. Undrar hur nästa bild hade sett ut? Hampus i full fart mot fatet?

    SvaraRadera
  5. Annika: det blir kanelbullar den 2:a - de ligger numera i frysen.

    Sen vill jag bara påpeka att Hampus inte ohysat kastar sig över några fat med kanelbullar. Ånej. Han sätter sig istället på ens fot och stirrar stint på en medan man äter. Man kan liksom inte bortse från att en Svältande Hund befinner sig i ens omedelbara grannskap.

    SvaraRadera
  6. Herregud, jag måste ha fått en liten hjärnblödning när jag fick för mig att Hampus skulle attackera fatet direkt! Det skulle han ju aldrig göra. Eller skulle han? (Nu skulle man ju haft lite spännande bakgrundsmusik!) För inte frågade han Tjippen innan han bet sönder Tjippens favoritleksak? Jag dammsuger fortfarande upp innanmäteskulorna i matsalen, fastän det var mer än ett halvår sen. :D

    SvaraRadera
  7. LITEN sa du? Nu vill jag påpeka att det är skillnad på kattleksaker och kanelbullar. Fast det är ju synd om Tjippen som blev av med sin favoritleksak. Vill han månne ha en hundleksam i kompensation? (Sen undrar man ju hur grundligt det dammsugs i det Tjippeska hemmet...)

    SvaraRadera
  8. Kan ni för en utomstående förklara skillnad på katt- och hundleksak? Handlar det inte bara om att de faktiskt skall bitas/rivas itu?
    A-K: jag hörde att det var du som köpt det fina fatet till Irene - jag blev väldigt förtjust i det när jag såg det (och även så bullarna på det, men det har ju säkert framgått av tidigare inlägg :-) )

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.