måndag 17 augusti 2009

Vad spindlar kan leda till

Dottern skickade mig en länk till en annan bloggare som också råkat ut för dessa monster. Ja, jag erkänner: jag öppnade länken på arbetstid. Sedan har jag, med sann kvinnlig simultankapacitet, ägnat mig åt att ha planeringsmöte, skriva protokoll, göra månadsuppföljning samtidigt som jag läst denna blogg.

Det är inte alltid lätt att verka seriös när man sitter och fnissar framför sin jobbdator. Aldrig förr har väl mina arbetskamrater märkt att jag blir så till den milda grad munter av mina sysslor.

Nu har jag alltså förfallit till den grad att jag dessutom känt mig föranlåten att själv skriva ett litet inlägg om detta (fortfarande på arbetstid) samt redigera profilen så att jag lagt till bloggen i "bloggar jag följer", vilket än så länge är en väldigt kort lista. Kort, men kärnfull, skulle man kunna säga.

Ja jag skäms lite. Men jag tar i alla fall inga rökpauser, tröstar jag mig med. Å andra sidan är det ingen på mitt jobb som gör det eftersom ingen röker. De sitter säkert nere i labbet och spelar luffarschack med provrören tänker jag.

Nu får det i alla fall vara slut med det här skrivandet på arbetstid. Förresten är det snart lunchdags och då ska jag ju cykla hem till huliganen.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.