fredag 19 februari 2010

Kärlek på morgonkvisten

Huliganen och jag, vi stretade iväg på vår vanliga morgonpromenad. Låter vi oss hindras av en massa snöknöggel? Ånej, vi är ju komna ur vikingaled, har anor som Hampur Stumpasvans och sådär. Modigt hasade vi oss iväg på det vita eländet.

Sen, när vi är på hemväg, ja då får Huliganen syn på Liza. Snyggaste bruden i stan om man frågar honom. Långbent buhundsblondin med Sex Appeal så att det bara osar om det. Långt fram viker hon runt hörnet och försvinner!!

Nu är goda råd dyra.

- Nu springer vi! säger Huliganen vars hjärta svämmar över av kärlek. Ja inte till sin matte då, utan till en förförisk buhundsflicka.

Inte vill jag stå ivägen för ung och pälsbeklädd kärlek, så visst springer vi. På ängsliga tantben och artosknän, på halt och eländigt jäkla underlag. För min inre blick ser jag vurpor och benbrott. Vad Huliganen ser för sin inre blick vet jag inte säkert, men jag tror det är sex.

Vi hinner ikapp utan att kapsejsa och kärlekslyckan är total. Ja lite platoniskt blir det ju, men glada skutt och svansviftningar och bus blir det, och det får man ju vara tacksam för sådär halvsju på morgonkröken.

Vem kunde tro att broddar är befrämjande för kärlekslyckan?

6 kommentarer :

  1. Tänk vad Huliganen har tur som har dig som Matte som t o m broddar och springer så han kan få kärleksmys! Hi hi!

    SvaraRadera
  2. Snöknöggel - vad ska det vara bra för? Här blommar det snödroppar, krokus och någon annan liten gul blomma som jag inte vet namnet på. Kan det vara en primula?

    SvaraRadera
  3. Hovslagaren: Visst har han! Fast jag hade ju också tur som fick lite motion så där oförhappandes på morgonkulan...

    Emelie: Tyst! Jag vill inte höra om snödroppar och krokus och primulor (för det var det säkert). Säg att det åtminstone regnar i Glasgow? Bara lite, lite? Här storsnöar det igen..

    SvaraRadera
  4. Regn? Ummm... Absolut! Jättemycket! Det bara vräker ner, regnar in genom taket(trots att vi inte befinner oss på översta våningen), och för ett par minuter sedan så såg jag någon på en gummiflotte som paddlade förbi utanför vårt fönster.

    SvaraRadera
  5. Här är det snöstorm. Och storebror har utlyst utegångsförbud. Nästan i alla fall. Jag funderar på om man skulle åka ner i byn och parkera bilen hos snälla grannen där. Annars vete fasen om jag kommer iväg till jobbet imorgon bitt. Knepigt att bo i skogen ibland... Känns jobbigt också att OM jag är ansvarsfull och framförhållings...ig (?) så betyder det att jag kommer att få GÅ en och en halv kilometer i djupsnö klockan halv sju imorgon bitti. Sugen? Not much.

    Men du som tom kan SPRINGA i snöknögglet! Kan inte DU hämta min bil imoron bitti? Eller åtminstone skicka Huliganen?

    snällasnällasnälla

    SvaraRadera
  6. Emelie: det var väl det jag visste! Det skotska vädret kan man lita på.

    Lotti: Om jag hade läst det här igår hade jag självfallet ställt upp. Nu var jag ju dock strängt upptagen med att äta rådjursstek och dricka vin på annan ort, så jag missade det tyvärr! Attans också.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.