tisdag 24 november 2009

Idag blir det inget bloggande

För jag är för arg.

Anledningen till detta är att jag skulle måla lite akvarell tänkte jag mig. Det är ju kurs imorgon och då vill man ju glänsa med att visa upp ett egenhändigt målat alster som kan slå omvärlden med häpnad. Jag åstadkom ett alldeles väldigt glanslöst äpple som möjligen skulle slå sin omvärld med häpnad på grund av sin oerhörda fulhet, en muterad apelsin och ett gäng skrangliga risbuskar till träd. Då blir jag sur och arg. Och då blir det inget bloggande.

Och nej, det är inte ett moget beteende.


3 kommentarer :

  1. Nä inte precis moget inte. Tänker du ta alsterna med dig och få konstruktiv kritik av läraren eller tänker du gömma dem för omvärlden och inte lära dig något?! Nu får du istället tänka på den fina bild (eller heter det tavla?) som du gjorde häromsistens. Om du vill träna dig på fula frukter kan du få låna några som inte blivit uppätna på jobbet - de är fula kan jag berätta.

    SvaraRadera
  2. Varför ska man vara mogen? Se bara hur det gick för det stackars äpplet! Det var övermoget och det utlöste en ågrenattack hos sin skapare. Nej, moget - det ska man passa sig för! ;)

    SvaraRadera
  3. Mitt i prick A-K! Nej det är bäst man passar sig för att bli mogen.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.