tisdag 10 november 2009

Men det händer ju även trevliga saker!

Det är ju inte bara rikspuckon som ringer, ånej, man blir även varm om hjärtat av att folk är så otroligt snälla! Hör bara: tidigt i morse, innan fan fått på sig skorna, körde systerdottern förbi vårt hus på väg till jobbet och lämnade en hög med tidningar på trappen; grannhunden har lämnat en påse med tryfflar i brevlådan (kanske med viss hjälp av hanses matte); syster och kompisar har skickat uppmuntrande mail, lovat gå ut med hunden, lovat komma med böcker.

Alltså, med sådana vänner så gör det inte så mycket om folk tror att man har en motorcykelaffär och vill delta i fjolliga undersökningar.

Och om man inte mådde så pissigt och var så allmänt vämjelig och tungt att andas och ser ut som något som katten släpat in och föraktfullt lämnat i ett hörn, så vore det ganska trevligt att vara lite sjuk när man blir så omhändertagen.

3 kommentarer :

  1. Undras vilken hund det skulle vara? Din hund hade aldrig släpat in dig föraktfullt i ett hörn. Och nu när jag skrivit det här upptäcker jag att du talar om en katt. Ber alla hundar om ursäkt !! Katter har jag ingen erfarenhet av men jag tror faktiskt inte heller de hade släpat in dig i ett hörn. Sjuk, mosig, snorig och hostig jovisst, men ett hörn. Nix, det tror jag inte på.

    SvaraRadera
  2. God Morgon. Hoppas du mår bättre idag! Måste bara berätta att när jag stod i duschen i morse så slog det mig att tryfflarna du skrivit om är choklad-sådana och inte sådana som växer i jorden.....

    SvaraRadera
  3. Just det! Ska det vara tryffel, så ska det vara choklad! Och jo lite bättre är det nog. Fast tryffeln är sorgligt nog slut...

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.