tisdag 10 november 2009

Ring, ring bara du slog en signal - eller helst inte förresten

När man är hemma och är sjuk så händer det två saker. (Märker ni hur jag försöker krama ur mesta möjliga tyck-synd-om-mig-för-jag-är-så-himla-sjuk ur mitt ömkliga tillstånd)? Dels sover man mycket. Och då när man sover så märker man att det faktiskt ringer folk till en även på vardagar när det i rimlighetens namn inte borde vara någon hemma.

Två gånger har jag väckts idag av att det ringt. Ena gången var det en dam som ville prata med någon motorcykelfirma och som var högst tveksam till att jag hade rätt när jag försäkrade att det inte dolde sig någon sådan hos oss. Andra gången var det en hurtig man som inledde med att raskt försäkra att han inte ville sälja något (det är då man ska dra öronen åt sig), och som sen ville intervjua mig för någon tittarpanel åt "en av våra större tv-kanaler".

Skulle inte tro det, va.

2 kommentarer :

  1. Tänk det där med telefon påringningar känner jag igen. Genast jag tagit pension och var hemma på dagarna ringde det dom mest konstiga samtal. Tidigare hade det ju inte funnits någon hemma förrän efter fem, det höll på ett tag tills jag skaffade nix. Det var skönt att slippa svara på div. enkäter. Hoppas Du kryar på dig.

    SvaraRadera
  2. Tack! Ja visst är det konstigt med telefonförsäljare, man undrar ju hur många som köper något?

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.