lördag 14 november 2009

Om mat

Det är väldigt fridfullt ute. När man sitter här med datorn i knäet och tittar ut så ser man de sista äpplena hänga i trädet och tänker att det är ju bra för fåglarna att ha något att äta på.

Sen tänker man att det är ju tur man inte är fågel - då ska man behöva nöja sig med talgbollar och gamla äpplen. Ett eller annat frö. Det verkar ju i och för sig vara en ganska modern diet, med fett och fröer och sånt, men nä. Det får nog vara för min del. Kallt verkar det också vara, man ska behöva skutta runt med bara fötter i kallblött gräs. Har man riktig otur är man anka i Stadsparken och då måste man till råga på allt simma runt i en damm med högst snuskigt vatten och äta gammalt torrt bröd som barnen kastar på en.

Idag går dessutom startskottet för julförberedelserna. Maken och jag ska ner på Saluhallen och köpa ingredienser för att provlaga julaftonsmaten. Jag säger inte vad det blir, eftersom jag ju vet att en eller annan julaftonsgäst tittar in här då och då, men så mycket kan jag väl avslöja som att det blir vare sig gammalt torrt bröd eller talgbollar.

3 kommentarer :

  1. Åh, om vi lovar att låta bli att läsa, kan du inte skriva det då? Ungefär så som att maken din inte läste förra inlägget...

    SvaraRadera
  2. suck, okej då, men vi är mycket glada att det inte blir gammalt torrt bröd eller talgbollar iaf.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.