lördag 19 december 2009

Det här med bloggar

Jag har upptäckt tjusningen med bloggar - ja förutom då att helt oemotsagd får lägga ut texten om det ena och det andra. Företrädesvis då maken och huliganen.

Men sen finns det ju annat som är trevligt. Huliganen och jag, till exempel, som inte känner så värst många andra västgötaspetsar (förutom den som borde ha på flabben enligt Huliganens sansade och välbalanserade åsikt) tycker ju det är väldigt roligt att läsa om andra västgötar. Och sen ramlar man ju inte på andra sidor, om collies, om schäfrar, om alla möjliga raser. Med massor av bra uttalanden. Kloka saker som man önskat man kommit på själv, men man får ju vara glad att någon annan gjorde det i stället!

Nu har jag länkat till ytterligare en blogg i min lista, nämligen denna . Den skrivs av en kompis till mig och är precis som hon: rolig, bubblig och gör en glad.

Detta är den vän som när jag i all oskuld sa att jag inte tyckte om champagne, oförstående tittade på mig och strängt förklarade att alla tycker om champagne, om man inte gör det så är det för att man ännu inte insett sitt bästa. Så då inledde jag ju en lära-mig-gilla-champagne-kurs under hennes kompetenta ledning, och visst hade hon rätt! Numera är jag addicted. Fattigare men med mer pys och bubbel i.

Sån är hennes blogg också; som champagne.

1 kommentar :

  1. Men åh, tack, tack! Nu blev jag så där glad som man blir av champagne!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.